11 ting har kunnskap om abdominal ballong overvekts-operasjoner

Det er helt klart at konklusjonen om a fa behandlingen er helt opp til deg. Like etter a ha lest all informasjon og fakta, ma du bestemme om de positive aspektene oppveier sidekonsekvensene og mulighetsproblemer. Denne operasjonen er bare et verktoy.

De ypperste resultatene avhenger av pakrevd etterlevelse av de foreslatte diett-, trenings- og livsstilsendringer. Hva er overvekt? rnObesity endelige resultater fra unormal akkumulering av overflodig fett som overskrider kroppens skjelett og kroppslige spesifikasjoner. I henhold til National Institutes of Health (NIH), er et loft pa 20 prosent eller langt mer tidligere nevnt din ideelle kroppsvekt, scenen hvor overflodig kroppsvekt blir til en velfungerende mulighet. I dag er 97 millioner Us-borgere, mer enn en tredjedel av den voksne befolkningen, overvektige eller overvektige.

En trodde fem til ti millioner av disse anses morbid overvekt. Hva er morbid fedme? rnrnObesity blir til “morbid” nar den nar posisjonen om a oke risikoen for en enkelt eller ekstra fedme-lignende generelle helsesituasjoner eller alvorlige sykdommer (ogsa anerkjent som sammorbiditeter) som utgjor bade alvorlig funksjonshemning eller til og med doende. Nar du undersoker om sykdomsproblemer, ser du muligens ogsa begrepet “klinisk kritisk overvekt” ansatt.

 • Kirurgisk behandling eller kosmetiske metoder
 • Kirurgisk behandling og ogsa kosmetiske metoder
 • Plastikkirurgi sammen med skjonnhetsmater
 • Kirurgisk behandling og skjonnhetsprosedyrer
 • Kirurgisk behandling og skjonnhetskirurgi
 • Kirurgisk behandling eller skjonnhetsoperasjon
 • Plastikkirurgi ogsa skjonnhetsbehandlinger

Kosmetisk plastikkirurgi ogsa skjonnhetsprosesser

Bade like er beskrivelser av det samme emnet og kan benyttes utveksling. Morbid vektproblemer er generelt beskrevet som a bli hundre pund. eller mye mer over ideell total kroppsfett eller oppna en menneskelig kroppsindeks pa 40 eller hoyere. I henhold til Nationwide Institutes of Health Consensus Report er sykdomsproblemer en signifikant lidelse og bor behandles som disse.

Det er en kontinuerlig sykdom, noe som betyr at tegn eller symptomer utvikles sakte rundt en lengre periode. RnCauses of Morbid Obesityrnrn Arsakene til overvekt er flere og avanserte. Uavhengig av felles kunnskap, er det gastrisk bypass ikke bare et resultat av overspising. Analyse har vist at i mange tilfeller er en viktig, grunnleggende arsak til morbid vektproblemer genetisk. Vitenskapelige studier har vist at nar problemet er anerkjent, har innsats av slike som dieting og treningsapplikasjoner et begrenset potensial for a presentere vellykket langtidsreduksjon. rnrnScience fortsetter a lete etter svar.

Men til lidelsen blir bedre forstatt, er kontrollen av overflodig kroppsvekt en ting enkeltpersoner ma utfore pa for deres fullstendige liv. Derfor er det ganske betydelig a forsta fullt ut at alle nylige medisinske inngrep, som inkluderer fettreduksjon kirurgisk behandling, egentlig ikke bor vurderes av kliniske kurer.

Alternativt gjor de et forsok pa a redusere resultatene av unormal kroppsvekt og lindre de betydelige kroppslige, folelsesmessige og sosiale resultatene av sykdommen. De underliggende arsakene til alvorlig overvekt blir ikke vurdert. Det er flere elementer som legger til fremdriften av fedme sammen med genetisk, arvelig, miljomessig, metabolisk og a ta i problemer. Det er ogsa spesielle helsemessige situasjoner som vel kan fore til overvekt som inntak av steroider og hypothyroidisme. rnGenetic FactorsRnNumerous vitenskapelig forskning har vist at dine gener har en viktig rolle i din tendens til a oppna overvekt.

 • Kirurgisk behandling sammen med skjonnhetstrinn
 • Kirurgisk behandling eller kosmetiske behandlinger
 • Plastikkirurgi og ogsa skjonnhetsprogrammer
 • Plast kosmetisk kirurgi eller kosmetiske prosedyrer
 • Kirurgisk behandling og ogsa skjonnhetsprosesser
 • Kirurgisk behandling ogsa skjonnhetsmater
 • Kosmetisk plastikkirurgi pluss skjonnhetsteknikker
 • Kosmetisk plastikkirurgi eller skjonnhetsprogrammer